Ting å Vurdere Når du Kjøper Ballkjoler

Hvor skal jeg begynne fra når det er millioner av vakre ballkjoler der ute? Svaret er deg. Det er riktig! Lukk øynene og se for deg selv ser alle vakre og nydelig på prom night. Lukk øynene og følge nøye med på alt som du ser.

Lange BallkjolerHva ser du deg selv på seg? Hvilken type og utforming av ballkjole er det? Er det en grime kjole eller spaghetti stropper eller kanskje en tube kjole? Er det at sexy avslørende kjole eller en søt tradisjonell en? Hva er lengden og fargen på kjolen? Tenk om alle aspekter av kjolen. Og ha det gøy velge en god farge. Bestem hva du vil!

Hold sinnet ditt i denne tilstanden i en viss periode. Tenk på det. Det er din skoleball! Ikke bekymre deg for å få det helt feil; bare prøve å få nye ideer og design. På slutten av dagen den riktige tingen kommer til hjernen din. Du vil holde tenke på det hele tiden, i søvn, i å studere overalt! Du kan gå gjennom mange kjoler, men i det øyeblikket du holder den kjolen du vil vite!

Du kan finne ballkjole av hver farge og hver form! Du kan få en lang ballkjole eller gå med en chicky kort en. Farger spiller en viktig rolle, så sørg for at din prom kjole representerer deg! Hvis du tenker grønt er fargen din, men vet ikke hvor du skal begynne shopping av ballkjole fra, her er noen råd:

Ballkjoler

Vet om budsjettet

Husk mens du går ut for å få en ballkjole om budsjettet. Ta en prat med foreldrene dine om hvor mye penger de er villige til å bruke på ganske grønn kjole. Du trenger ikke å kjøpe en dyr kjole å se bra ut. Du kan finne god kjole til overkommelig pris ved å lete rundt etter det. Hold et øye med salg på lokale butikker, butikker og brude butikker og følg med internett også! Men visste du at penger er ikke alt. Du trenger å tenke på noen andre ting også før du kjøper din vakre grønne ballkjole.

Kroppstype

Når du søker etter en prom kjole på nettet, sørg for at du kjenner kroppen din type. Prom kjole bør utfylle kroppen din og klamre seg til det. Få en kjole som gjør kroppen din ser vakker og belyse dine beste trekk. La oss se hva slags kjole passer hvilke type kropp:

Rett – Hvis du har en rett kropp deretter kurven hugging kjoler er ikke for deg. Prøv a-linje kjoler som legger kurve og volum til kroppen din og passer det også. Noen andre gode alternativer er kjoler med nakne skuldre og blusset opp skjørt.

Hjul – Tenk så heldig hvis kroppen din har denne formen. Noe som passer for deg da. Du kan bruke kjoler som er stroppeløs eller haltered. Kjoler med linning og cinches også fungere greit!

Pæreformet – Rett kutt og A-line kjoler vil se bra ut på deg. Få en kjole som gjør bena og overkroppen ser lang og gi deg en høy og balansert utseende.

Avrundet – Prøv kjoler med imperium kutt på dem. Andre gode alternativer er kjolene som har lav hals som vil forbedre utseendet på byste og en dråpe midje til å forlenge den generelle utseendet på overkroppen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*